Stagiair(e) Content & Klantcommunicatie

Functieomschrijving

Wij zijn per september 2022 voor onze afdeling Customer Experience & Content op zoek naar een Stagiair(e) Content & Klantcommunicatie.


Een stageplaats in het Marketing team van een succesvolle, snelgroeiende touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer zes maanden onderdeel uit gaat maken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen in het creëren en optimaliseren van relevante content voor onze (mobiele) websites en de verschillende marketingkanalen. Wil jij jouw schrijftalent inzetten, lees dan snel verder!


Jouw bijdrage

Als stagiaire Content & Klantcommunicatie draag je bij aan optimale content voor alle platformen van Corendon. Je leert hoe je commerciële en informatieve teksten schrijft en gaat aan de slag met de vindbaarheid van je teksten (SEO). Zo schrijf je onder andere webteksten, hotelteksten, advertorials, inspiratieblogs en SEO-geoptimaliseerde content. Daarnaast krijg je voldoende ruimte om meer te weten te komen over andere aspecten van onze afdeling.

Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming. Je stageplaats is op het Corendon hoofdkantoor in Badhoevedorp. Hier werk je in een informele sfeer met resultaatgerichte marketing- en contentspecialisten. Met elkaar zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk (potentiële) klanten op het juiste moment via verschillende kanalen van relevant reisaanbod worden voorzien.

Functievereisten

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplaats in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding;
  • Sportevents en party’s georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent tweede- of derdejaarsstudent aan een relevante hbo opleiding;
  • Je bent creatief met teksten en schrijft foutloos Nederlands;
  • Je bent enthousiast, ambitieus en nieuwsgierig.

Join the club!