Stagiair(e) Karin's Choice

Functieomschrijving

Karin’s Choice is een touroperator die er is voor de reiziger die op zoek is naar rust en ruimte. De bestemmingen lenen zich voor het ontdekken van de omgeving weg van de massa. De accommodaties zijn kleinschalig en je hebt altijd een huurauto tot je beschikking. Als stagiair bij Karin’s Choice wordt je opgeleid als een volwaardig medewerker en krijg je alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen in de reisbranche en het product. Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer vijf maanden gaat meewerken in ons team. Wil jij ervoor zorgen dat onze klanten de mooiste vakantie van hun leven beleven? Lees dan snel verder!

Jouw bijdrage

Als Stagiair(e) Backoffice bij Karin’s Choice werk je mee op de afdeling en leer je het product door en door kennen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van concurrentieanalyses en prijsvergelijkingen, teksten voor de website, nieuwsbrieven en advertenties. Daarnaast ben je bezig met werkzaamheden die betrekking hebben tot het afhandelen van boekingen, van zowel consumenten als reisbureaus. Je staat klaar voor vragen over de boekingsprocedure en geeft de klant informatie over onze bestemmingen en hotels. Je communicatieve vaardigheden ontwikkel je aan de telefoon waar je de klanten te woord staat.

Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van Karin’s Choice, wat onder Corendon valt. Op het kantoor bij Karin’s Choice werk je samen met de collega’s van GOfun, het jongeren label wat ook onder Corendon valt. Op het kantoor bevinden zich acht andere collega’s en een andere stagiair(e) verdeeld over het product van GOfun en Karin’s Choice. De stageplaats is op het hoofdkantoor van Corendon in Badhoevedorp. Wat deze stage uniek maakt is dat je bij niet één maar zelfs twee labels gedurende je stage mee kan kijken en geen enkele dag er hetzelfde uit zal zien.

Functievereisten

Wat krijg je van ons?

- Een stage in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;

- Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;

- Een uitdagende stage waarbij je veel leert en verantwoordelijkheid krijgt;

- Een zelfstandige rol binnen een enthousiast team;

- Een stagevergoeding van € 500,- bruto op fulltime basis;

- Sportevents en party’s georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten wij van jou?

- Je volgt een mbo-opleiding op het gebied van Toerisme, Marketing of Communicatie en bent minimaal een tweedejaarsstudent;

- Je kunt je goed in het Nederlands en Engels uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk;

- Je vindt het leuk om klanten telefonisch te woord te staan;

- Je toont initiatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

- Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen;

- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt een commerciële instelling.

Join the club!