Stagiair(e) MVO en Communicatie

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze afdeling Communicatie op zoek naar een Stagiair(e) MVO en Communicatie per september 2023. Een stageplaats bij een succesvolle, snelgroeiende touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer vijf maanden deel gaat uitmaken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen én veel te leren op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Communicatie. Het team waar je deel van uitmaakt is daarnaast verantwoordelijk voor PR en woordvoering.


Jouw bijdrage

Als stagiair(e) werk je actief mee op onze afdeling. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om mee te denken over hoe je een reisorganisatie kunt verduurzamen, zowel in Nederland als op de bestemmingen. Daarbij is er alle ruimte voor goede ideeën waar je zelf mee aan de slag kunt gaan: een opruimactiedag voor medewerkers? Oesterzwammen kweken op koffiedik? Lezingen of workshops organiseren met interessante sprekers? Er is veel mogelijk.


Bij duurzaamheid is goede communicatie essentieel. Hoe krijgen we alle collega’s mee in de duurzame strategie? En hoe vertellen we onze hotelpartners, lokale agentschappen, reisleiders en klanten over wat we doen? Je denkt samen met de MVO- en communicatiemanager na over de invulling van interne en externe communicatiemiddelen.

Kortom; ben jij iemand die passie heeft voor duurzaamheid en communicatie, ben je creatief en ambitieus en heb je interesse in de reisbranche? Dan is deze stage iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming. Je stageplaats is op het Corendon kantoor in Badhoevedorp, maar je mag ook deels thuis werken. Hier werk je in een informele sfeer binnen een operationeel team.

Functievereisten

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplaats in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding van € 500,- bruto op fulltime basis;
  • Sportevents en party’s georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een relevante hbo-opleiding, het liefst gericht op duurzaamheid of communicatie;
  • Je begrijpt de complexiteit van MVO binnen een reisorganisatie;
  • Je kunt goed schrijven voor verschillende doelgroepen;
  • Je bent servicegericht, nauwkeurig en leergierig.

Join the club!