Stagiair(e) PR, Communicatie en MVO (32 – 40 uur)

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze afdeling Communicatie op zoek naar een Stagiair(e) PR, Communicatie en MVO per september 2022. Een stageplaats bij een succesvolle, snelgroeiende touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer vijf maanden deel gaat uitmaken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen bij ons team dat verantwoordelijk is voor alle PR, interne communicatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ga jij graag oplossingsgericht te werk, lees dan snel verder!


Jouw bijdrage

Als stagiair(e) werk je actief mee op onze afdeling. Je ondersteunt het team met het schrijven van nieuws- en persberichten, regelt pers- en influencerreizen, werkt mee aan het verduurzamen van onze organisatie in Nederland en op onze bestemmingen en helpt bij alle andere lopende zaken op de afdeling. Tevens is het onderhouden van het intranet en het delen van actuele en inspirerende berichten een onderdeel van het takenpakket. Allemaal mogelijkheden om je in de praktijk te ontwikkelen!


Kortom; ben jij iemand die passie heeft voor PR, interne communicatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je creatief en ambitieus en heb je interesse in de reisbranche? Dan is deze stage iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming. Je stageplaats is op het Corendon kantoor in Badhoevedorp, maar je zal ook deels thuis werken. Hier werk je in een informele sfeer binnen een operationeel team.

Functievereisten

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplaats in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding;
  • Sportevents en party’s georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een relevante hbo-opleiding, het liefst gericht op communicatie;
  • Je bent geïnteresseerd in duurzaamheid;
  • Je bent servicegericht, nauwkeurig en leergierig;
  • Je kunt goed schrijven;

Join the club!