Overslaan naar content

Customer Service Agent - Antalya/Alanya

Op locatie
  • Antalya/Alanya, Antalya, Turkije
Contact Center Antalya/Alanya

Functieomschrijving

Naast het Contact Center in Badhoevedorp en op Curaçao hebben wij ook een vestiging in de bekende vakantiestad Antalya aan de Turkse Rivièra en in Alanya. Hier is een dynamisch team van Customer Service Agents het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Onze afdeling is 7 dagen in de week, van 8 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds bereikbaar. Tijdens deze uren helpen wij klanten bij het vinden en boeken van hun vakantie en beantwoorden wij vragen via de telefoon of de chat.

Houd je van toerisme en ben je 40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel en kom het Customer Service team van Corendon versterken!

Vereisten

Jouw functie
Als Customer Service Agent ben je klantvriendelijk en servicegericht, je geeft advies, je beantwoordt vragen en brengt wijzigingen aan in boekingen. Je probeert iedere klant op een persoonlijke en meedenkende manier zo goed mogelijk te helpen. Naast contact met de klant heb je ook regelmatig diverse reisbureaus aan de telefoon. Je kan zowel telefonisch als via de chat ingezet worden om de klant zo optimaal mogelijk te helpen. Dit doe je onder andere door op de hoogte te blijven van ons veelzijdige en continu wisselende vakantie-aanbod.


Jouw werkomgeving
Je bent onderdeel van het dynamische team van Customer Service Agents van Corendon. Onze afdeling is zeven dagen per week bereikbaar. Je werkt 40 uur in de week, verdeeld over verschillende dag- en avonddiensten, volgens een maandplanning. Je werktijden zijn tussen 08:00 uur en 21:00 uur. Onze afdeling is gevestigd in Antalya en Alanya en vormt samen met het Customer Service team in Badhoevedorp en Curaçao het hart van de touroperator Corendon.


Wat krijg je van ons?

  • Een plek in een ondernemende en vernieuwende organisatie;
  • Een professionele werkomgeving;
  • Een informele sfeer en korte communicatielijnen;
  • Een uitgebreide (betaalde) training tijdens de inwerkperiode;
  • Een huidig salaris van € 1.200,- netto per maand op basis van 40 uur per week, exclusief een bonussysteem;
  • Een gratis privé zorgverzekering;
  • Korting op vliegtickets;
  • Volledige pensioenopbouw;
  • Corendon College; een online academie met duizenden gratis cursussen. 

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen, reageer dan met een CV en motivatie naar HRantalya@corendon.nl
Join the club!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of