Overslaan naar content

Stagiair(e) Backoffice GOfun

Badhoevedorp, Noord-Holland, NederlandGOfun

Functieomschrijving

Wij zijn voor GOfun op zoek naar een Stagiair(e) Backoffice GOfun.


Een stageplaats bij de jongerenorganisatie GOfun die te gekke partyvakanties verzorgd. Hoe vet is dat?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer vijf maanden deel gaat uitmaken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen op het gebied van product management. Wil jij ervoor zorgen dat jongeren de mooiste vakantie van hun leven beleven? Lees dan snel verder!


Jouw bijdrage

Als Stagiair(e) Backoffice GOfun werk je mee op de afdeling Product en ondersteun je de Product Manager. Je bent verantwoordelijk voor het maken van concurrentieanalyses en prijsvergelijkingen, teksten voor de website, nieuwsbrieven en advertenties. Daarnaast ben je bezig met werkzaamheden die betrekking hebben tot het afhandelen van boekingen, van zowel consumenten als reisbureaus. Je staat klaar voor vragen over de boekingsprocedure en geeft de klant informatie over onze bestemmingen en hotels.


Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van het jongerenmerk GOfun, wat onder Corendon valt. GOfun is een jongerenorganisatie die te gekke partyvakanties verzorgd gedurende de springbreak en de zomervakantie. Wij bieden compleet verzorgde pakketreizen aan op acht bestemmingen binnen Europa, om jongeren de vakantie van hun leven te geven. GOfun is een jong, flexibel en vooral dynamisch bedrijf met een geheel eigen concept. Je stageplaats is op het hoofdkantoor van Corendon in Badhoevedorp.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

- Een stage in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;

- Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;

- Een uitdagende stage waarbij je veel leert en verantwoordelijkheid krijgt;

- Een zelfstandige rol binnen een enthousiast team;

- Een stagevergoeding van € 500,- bruto op fulltime basis;

- Sportevents en party’s georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.


Wat verwachten wij van jou?

- Je volgt een mbo-opleiding op het gebied van Toerisme, Marketing of Communicatie en bent minimaal een tweedejaarsstudent;

- Je kunt je goed in het Nederlands en Engels uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk;

- Je toont initiatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

- Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen;

- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt een commerciële instelling.


Join the club!

Ben je enthousiast en wil je graag deze uitdagende stageplaats bemachtigen?  Solliciteer dan op deze functie en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of