Overslaan naar content

Stagiair(e) Content, Product & Sales By June

Op locatie
 • Badhoevedorp, Noord-Holland, Nederland
By June

Functieomschrijving

By June is een touroperator die er is voor de reiziger die op zoek is naar rust en ruimte. De kenmerken lenen zich voor het ontdekken van de omgeving weg van de massa. De accommodaties zijn kleinschalig en je hebt altijd een auto tot je beschikking. Als Stagiair(e) Content, Product & Sales bij By June wordt je opgeleid als een volwaardig medewerker. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen in de reisbranche en met het product. Wil jij ervoor zorgen dat onze klanten de mooiste vakantie van hun leven beleven? Lees dan snel verder!

Wij zijn voor onze afdeling By June per augustus/september 2024 op zoek naar een Stagiair(e) Content, Product & Sales By June.

Jouw bijdrage
Als Stagiair(e) Content, Product & Sales werk je zelfstandig aan projecten ter optimalisatie van de website. Je schrijft- en herschrijft accommodatie teksten en onderhoudt contact met lokale partners (agenten en accommodatie eigenaren). Je gaat aan de slag met het maken van boeiende content, zoals blogs en artikelen, om klanten te inspireren en te informeren. Daarnaast hou je je bezig met het doen van prijs- en concurrentieanalyses en het assisteren van het inkoopteam met diverse werkzaamheden.

Tijdens de stage heb je veel klantcontact. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van vragen en boekingen. Je informeert de klant over het volledige aanbod van de By June en geeft advies over extra opties zoals verzekeringen. Bij wijzigingen in de boeking geef je dit door aan de klant en zorg je dat zij een onbezorgde vakantie tegemoet gaan. 


Jouw werkomgeving
Je krijgt een interessante kijk in de keuken van By June, wat onder Corendon valt. De stage is op het hoofdkantoor van Corendon in Badhoevedorp. Wat deze stage uniek maakt, is dat geen enkele dag er hetzelfde uit zal zien.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

 • Een stage in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
 • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
 • Een uitdagende fase waarin je veel leert en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Een zelfstandige rol binnen een enthousiast team;
 • Een stagevergoeding van € 500,- bruto op fulltime basis;
 • Sportevenementen en feesten georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je volgt een passende mbo- of hbo-opleiding en bent minimaal een tweedejaarsstudent;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, foutloos in grammatica is een must en je kunt je goed in Engels uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je toont initiatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt een commerciële instelling.

Heb je vragen over deze vacature? Bel of app ons gerust:
Kimberley Punselie, HR Adviseur: 0628572342

Chatten op WhatsApp

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar