Stagiair(e) PR

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze afdeling Communicatie op zoek naar een Stagiair(e) PR per februari 2023 en september 2023. Een stageplaats bij een succesvolle, snelgroeiende touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die minimaal vijf maanden deel gaat uitmaken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op het gebied van PR te doen bij ons team dat verder ook verantwoordelijk is voor interne communicatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ga jij graag oplossingsgericht te werk, lees dan snel verder!


Jouw bijdrage

Als stagiair(e) werk je actief mee op onze afdeling. Je ondersteunt de PR Manager met het zorgen voor zoveel mogelijke positieve free publicity over ons bedrijf, onze merken en onze vakanties in print-, online- en social media. Je regelt samen pers- en influencerreizen en bent daarvoor zelf in contact met travelbloggers en influencers op social media. Je denkt mee over spraakmakende acties en PR-campagnes en helpt mee met het uitrollen van deze acties en het regelen van deze campagnes. Voor onze free publicity in België en Denemarken heb je regelmatig overleg met het Belgische en Deense externe PR bureau. Tenslotte help je bij alle andere lopende zaken op de afdeling. Kortom allemaal mogelijkheden om je in de praktijk te ontwikkelen!


Dus ben jij iemand die passie heeft voor PR? Ben je creatief en ambitieus en heb je interesse in de reisbranche? Dan is deze stage iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming. Je stageplaats is op het Corendon kantoor in Badhoevedorp, maar je zal ook deels thuis werken. Hier werk je in een informele sfeer binnen een operationeel team.

Functievereisten

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplaats in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding van € 300,- bruto op fulltime basis;
  • Sportevents en party’s georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een relevante hbo-opleiding, het liefst gericht op marketing en/of communicatie;
  • Je bent geïnteresseerd in social media;
  • Je bent een organisatietalent en niet bang om de telefoon te pakken als dat nodig is;
  • Je kunt goed schrijven;
  • Je bent servicegericht, nauwkeurig en leergierig.

Join the club!